A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_l7ie8uktcsb1s1t2r8a8m9n0p1, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Bokken apart.

Het is gebeurd, de twee bokken staan apart, want het is echt niet de bedoeling dit jaar weer lammetjes te krijgen. De miekes kunnen nu wel het hele volgende jaar lang melk geven aan Nans.

Het ziet er wel zielig uit. Hun koppen zien er ook vreselijk ook en ze stinken verschrikkelijk. Dat is die geur die de vrouwtjes net nodig hebben.

Peter is niet zo aardig voor Tommeke en jaagt hem weg, desnoods met geweld, hij moet uit de buurt van de vrouw blijven.

Nans kijkt al uit naar februari wanneer iedereen weer bij elkaar mag komen. Want Tommeke ziet er nu zo alleen uit, ook al staat hij bij Peter. In de natuur zou hij natuurlijk ook weggejaagd worden. En op grote bedrijven worden de bokken vaak in een hok opgesloten. Gelukkig mag Tommeke wel nog heel veel loslopen in de natuur en kan hij zijn mama en de meisjes nog door de draad heen zien en met hen praten.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_l7ie8uktcsb1s1t2r8a8m9n0p1, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0