A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_8o6l3el08g0maj18evpi81h246, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Mannen blijven bij vrouwen.

Al 's morgens vroeg wordt het houten poortje van de bokken opengezet, ze gaan er dan ook meteen uit. Om dan aan de draad van de vrouwen te gaan staan. Ze trekken er niet meer avontuurlijk op uit via het bospadje naar de open vlakte. Neen, ze verlaten de vrouwen niet en blijven dichtbij grazen. Als ze al grazen... want meestal staan ze hen verlangend en verliefd aan te gapen.

De vrouwtjes vinden het heel best zo, met die bokken op afstand die hen niet bespringen. Ze genieten van de aandacht en lokken het zelfs een beetje uit door hun kontjes langsheen de draad te draaien. En de open vlakte ... daar trekken zij nog altijd naartoe, geen probleem om de mannen achter te laten. Zij zijn nu enkele maanden de Queens die aanbeden worden.

Tja, toch schoon hè de natuur ;-) ?

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_8o6l3el08g0maj18evpi81h246, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0