A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_shft9uj7hbna5hra3jtskk7bk1, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Rouwen moet je durven.

Het leven gaat al snel weer zijn eigen gang bij Nans en Goudlokje, op school moet je weer gewoon doen, thuis is er een hoop werk, Nans moet voor haar cliƫnteel zorgen en die mogen niets merken... over een paar dagen komt grote broer uit het buitenland op bezoek. En die verwacht een warm welkom en familievreugde nu hij nog eens 2 dagen in het land is. Je kan niet verdrietig zijn zonder je schuldig te voelen. Mensen kunnen niet met verdrietige mensen omgaan, weten niet hoe, vinden het vreemd, vinden het niet kunnen, verdriet heeft geen plaats in onze maatschappij, we hebben niet geleerd noch geaccepteerd hoe met verdriet om te gaan, boosheid lukt wel en vreugde dat is makkelijk.

Het is zo goed als onmogelijk om verdrietig te zijn, je kan toch niet huilend naar de winkel, huilend je werk doen, huilend naar school, ... je moet het maar durven om verdrietig te zijn... wat gaan de mensen niet denken? Het is totally not done, nu moet je positief zijn, dat is wel done, en witte ballonnen en kleren dragen, dat is heel flink. Maar eigenlijk zijn Goudlokje en Nans intens verdrietig, ze zijn getuige geweest van stervende kinderen en daar ga je niet zomaar over. Waarschijnlijk waren het groene eikels die nog niet rijp waren, die door de hevige wind en regen tot op het bospad waren gevallen.

Ook het enige lente-lam dat nu nog overblijft is verdrietig en staart eenzaam naar de plek waar het lijkje (kadaver noemt dat dan bij dieren) van z'n tweelingzusje lag enkele uren voor ze weggevoerd werd. Mama Jasmientje kreeg enkele dagen daarna een zware darmontsteking, stress, maar kwam erdoor dankzij het tijdig ingrijpen van Nans en een heuse overtuigings-strijd bij drie dierenartsen om alsjeblieft ter plaatse te komen. Zieke geiten die thuis dringend hulp nodig hebben, ze knagen duidelijk niet aan de beroepseer of -geweten van de dierenartsen, niet te begrijpen.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_shft9uj7hbna5hra3jtskk7bk1, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0