A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_592brp5e550c0dpit0p5fqq7u4, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Romeo is Juliette kwijt...

Romeo blijft nog helemaal alleen over. Het is een vreemde toestand, telkens je Romeo ziet denk je eraan dat Juliette weg is. Telkens je Romeo ziet wordt je geconfronteerd met de pijn, wat & hoe het gebeurde, met het verdriet en met het gemis. En dat is natuurlijk niet de bedoeling om Romeo te koppelen aan negativiteit.

Nans en Goudlokje lachen om het hoofdje dat bijna niet meer in de emmer past, omdat de hoorns al serieus gegroeid zijn. Er zijn ook de leuke momenten, maar als je je dan herinnert hoe mooi het was samen met Juliette en Tommeke, dan komt die leegte in de plaats.

Je moet de pijn accepteren om terug te kunnen genieten van het leven, je moet ze erbij nemen, aanvaarden dat de pijn er is, aanvaarden wat gebeurd is. Zodat je ook aan de prachtige momenten in dankbaarheid kan terugdenken, want die waren er ook en die wil je niet kwijt. En dan ga je weer verder, wetende dat ook iedere volgende dag zal bestaan uit pijn en vreugde, omdat je kiest voor het mooie in het leven.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_592brp5e550c0dpit0p5fqq7u4, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0