A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_hf3v45m1ff7l45eafqob3faha2, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Niemand om over Juliette te praten.

Romeo kan nog steeds niet plaatsen wat er gebeurd is. Waar zijn alle lammetjes naartoe? Waar is mijn zusje Juliette naartoe? Zusje waarmee ik vijf maanden lang samen in de buik zat zij aan zij. Zusje die mij bang achterna riep toen ik al uit mama geboren was en op de grond lag. Zusje die ik tot in de buik terugriep, kom er maar uit, het is hier veilig, kom maar bij me, ik zal voor je zorgen. Zusje waar ik naartoe gekropen ben dwars doorheen bloed, slijm en vruchtwater. Zusje die dus helemaal niet veilig was, zusje die ik niet heb kunnen beschermen, zusje die dood gegaan is, Tommeke die eerst doodgegaan is, ik ben de enige die oké is. Ik voel me zo schuldig!!!

Romeo durft het niemand te vertellen, tegen wie kan hij zeggen wat hij denkt of wat hij voelt? Tegen Britney? Die is zelf haar zoon verloren, dat doe je toch niet? En mama ... arme mama die is nog maar net zo ziek geworden met die ontsteking in de darmen. mama is haar dochtertje kwijt, mijn zusje, die heeft zelf zoveel verdriet. En papa dan, papa Peter, we hebben nooit veel gepraat over dingen, hoe kan ik dan plots over zoiets moeilijk gaan praten, hij is zo zwijgzaam en ik weet zelf nog eens niet hoe te beginnen. En als het nu echt mijn schuld is en ze zijn boos op mij?

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_hf3v45m1ff7l45eafqob3faha2, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0