A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_lmigd17rlok03iv3crrr285t51, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Juliette, ik mis je!!!

"Juliette, ik mis je!", huilt Romeo. Hij is zo verdrietig en in de war. Het duurt nu al zo lang dat Juliette niet meer terugkomt. En dat is normaal, want dode dieren komen niet terug tot leven. Maar ergens hoopt Romeo van wel, want hij kan ook niet geloven dat hij haar nooit meer gaat zien. "Dat kan toch niet!", denkt hij wanhopig en denkt terug aan die eerste dag toen ze geboren waren en bij elkaar in het hooi lagen met mama. Die warmte, was mist hij die warmte... het is zo koud nu buiten, alles is koud, binnen buiten...

Wat is er toch gebeurd? Waren het die groene eikels die op de grond lagen? Plots kreeg ze buikpijn net zoals Tommeke twee avonden daarvoor, hij wou haar helpen met de pijn, hij wou haar helpen dat het zou stoppen, maar niet op die manier, hij wou dat hij kon terugdraaien wat er fout gelopen was. Maar hij weet niet wat er fout gelopen is, enkel dat hij zelf geen pijn had en zij wel. Hij heeft niet elke minuut op haar gelet en Juliette luisterde ook niet altijd meer, ze werd al een flink meisje. Hij had strenger moeten zijn, denkt hij boos. Mama zal vast hetzelfde denken... ik ben een slechte broer geweest. Dat is niet wat ze zegt tegen mij, maar ik denk dat ze het wel stiekem denkt. Nog steeds praat mama niet veel over Juliette, korte zinnetjes, mama zegt dat het leven verdergaat en we niet mogen droevig blijven. Mama en ik zien mekaar nog wel heel graag, maar we lijken twee vreemden bij elkaar, zo stil.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_lmigd17rlok03iv3crrr285t51, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0