A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_uvin97lncl6jk4ajlfqnvheo10, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Mama wilt mij niet meer.

Oh nee, als Romeo denkt dat het niet erger meer kan worden, wordt hij plots in de ren ernaast bij zijn vader geplaatst? "Waarom?", denkt hij bang en verdrietig. "Is mijn mama werkelijk zo boos op mij voor juliette? En Britney voor Tommeke? Ik ben toch zelf ook verdrietig dat ze doodgegaan zijn! Als ik iets had kunnen doen om het te verhinderen, dan zou ik dat toch gedaan hebben?"

Romeo wordt apart gehouden van zijn mama Jasmientje en Britney omdat Romeo een grote jongen begint te worden en in de herfstmaanden zorgt de natuur er nu eenmaal voor dat vrouwtjes zwanger willen worden door de sterke geur van de mannetjes die zich dan spontaan bovenaan de kop begint te ontwikkelen. Romeo is helemaal niet gestraft, maar dat denkt hij wel. Waarom is zijn mama dan niet verdrietig dat hij nu in de ren ernaast moet blijven? Waarom is enkel hij aan het roepen op mama en mama niet op hem? Nu woont hij bij papa, een grote man, en hij is nog maar een kind.

Nu kan hij ook geen melk meer drinken uit mama's uier. Vroeger deelde hij de melk met Jasmientje en later ook nog met Nans en Goudlokje. Nu is alle melk voor hen, Romeo wordt een beetje boos, het is allemaal zo oneerlijk. Hij heeft geen zusje meer, geen vriendjes meer, geen melk meer, geen mama meer om tegenaan te liggen, helemaal niks meer, wat gaat hij nu met zijn leven doen?

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_uvin97lncl6jk4ajlfqnvheo10, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0