A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_1ngsou7eeaed5086ms7h6af956, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Mag Jasmientje blijven?

"Jasmientje," denkt het lammetje tevreden, "ik heet Jasmientje, ik heb een naam." De andere geiten zijn ondertussen weer rustiger van het hooi aan het knabbelen en Nans zet Jasmientje voorzichtig neer. Nans zet haar altijd neer vlakbij mama Heidi. "Mama, mama, ik heet Jasmientje. Vind je dat een mooie naam?" Heidi snuffelt eerst even aan haar kleintje en antwoordt: "Ja hoor, schattebout, ik vind Jasmientje een hele mooie naam. Ga het maar aan iedereen vertellen!", mekkert Heidi.

Heel trots gaat Jasmientje in het midden van het geitendomein staan: "Attentie, attentie, ik heet Jasmientje! Vanaf nu heb ik een naam, ik ben Jasmientje! Iedereen mag mij nu zo noemen en roepen." Jasmientje is nog maar enkele dagen oud, maar ze heeft praatjes voor tien. Haar beentjes staan nog wankel , toch staat ze al te pronken. Stoer stapt ze in de buurt van haar mama mee en kijkt naar alles wat er rondom haar is. "Dag tak, ik heet Jasmientje en jij?"

"Dag paardjes," mekkert Jasmientje naar de paarden en de ezel, "ik heet Jasmientje! En hoe heten jullie?"

"Wat een schatje is het toch," denkt Dirk. Toen Nans en Dirk de geitjes Peter, Heidi en Sikje kochten hadden ze eerst heel goed nagedacht. De geitjes moeten af en toe een lammetje krijgen om melk te kunnen geven. Wat gaat we doen met de lammetjes die geboren worden? Die gaan we dan verkopen, zo wordt dat vaak gedaan. Want de papa mag geen kindjes maken bij zijn dochter. En bokken zijn niet zo slim om te weten dat dat niet mag. "Maar Jasmientje is zo schattig! Ik wil Jasmientje helemaal niet wegdoen," zegt Dirk plots. "Oei, maar hoe gaan we dat dan doen?", antwoordt Nans. "Ben je niet blij dat ik haar niet weg wil doen?", vraagt Dirk. "Jawel, ik kan haar ook niet meer missen. Maar we moeten hier goed over nadenken. Want hoe gaan we dat dan organiseren met de papa?", Nans wordt er helemaal zenuwachtig van en weet niet wat te beslissen.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_1ngsou7eeaed5086ms7h6af956, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0