A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_hbljvhrr74au1ro71g1ehk5mv0, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Ga ik Jasmientje heten?

Dirk gaat mee met Nans naar de geitjes. Het lammetje ligt in haar stalletje op het hooi en mama Heidi loopt rond. Het zonnetje schijnt op het lammetje, het ligt daar veilig en op haar gemakje rond te kijken als haar mama rondstapt.

Maar nu wordt er voor de geitjes vers hooi gelegd in de stalletjes. Dat interesseert het lammetje helemaal niets. De grote geiten wel, die zijn zo blij en huppelen wild rond. Iedere geit probeert het lekkerste strohalmpje te veroveren. Het lammetje schrikt toch wel een beetje en gaat rechtstaan. Ze strekt haar beentjes en stapt heel voorzichtig uit het stalletje weg. "Wat een drukte hier opeens. Mijn papa is wel erg groot en sterk zeg. Wow, ik ben bang dat er iemand op mij gaat stappen. Dat is ook niet aardig. Ik ga hier weg. Waar is mijn mama eigenlijk?"

Het kleintje stapt rustig rondom de stalletjes en kijkt benieuwd rond. Ze tilt voorzichtig haar pootjes op. "Hmm, een tak, ruikt wel lekker, ik kan er niet doorstappen, ik kan niet verder stappen. Hmm, dan moet ik maar een andere weg zoeken. Ik zou mijn pootjes wel willen optillen, maar het lukt me niet. Mama is er zomaar overgestapt." Nans komt helpen: "Langs hier kleintje, hier kan je niet meer door," zegt Nans. "Ga ik nu Jasmien heten?", vraagt het babygeitje zich af. "Wat ben je al flink zeg, kijk eens hoe flink je al rechtstaat." Het wordt wel tijd dat ik haar een naam geef, denkt Nans. Ik kan ze moeilijk kleintje blijven noemen.

Nans neemt het lammetje terug in haar armen, "rustig maar kleintje, ik ga jou bij mij nemen als de anderen zo wild doen. Het babygeitje schrikt toch weer even als het plots de lucht in gaat, "Help, help!" Maar als ze op de schoot van Nans ligt, wordt het lammetje terug rustig en denkt: "Ik lig hier wel goed zo, lekker warm en zacht." Nans streelt haar: "Het is goed," zegt Nans plots tegen Dirk, "we zullen ze Jasmien noemen." Dirk kijkt blij en streelt Jasmientje over haar kopje: "Hey Jasmientje!"

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_hbljvhrr74au1ro71g1ehk5mv0, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0