A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_pt0lgnjs19p7tps1rg3goc3js7, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Jasmientje en de boomstam.

Als Nans Jasmientje op schoot neemt, gaat ze altijd op de boomstronk zitten. Zo kan ze van haar bovenbenen een zacht stoeltje maken en kan het lammetje zich lekker ontspannen. Ook al is Jasmientje maar een lammetje, zo'n lam weegt ook wel door na een tijdje. En als Nans en Jasmientje gaan zitten, dan genieten ze uitgebreid daarvan. Knuffelen, babbelen, strelen, kopjes geven, kusjes,... in de ochtend luisteren ze naar de zingende vogels, in de avond kijken ze naar de zonsondergang. Het is dan ook meteen het lievelingsplekje van Jasmientje. Ze is dol op de boomstronk en zit er altijd rond te spelen, ze zet er haar voorpootjes eens op en springt er weer af. Het lammetje wordt beter en beter in springen en klauteren, tak op, tak af, er nog niet overheen. Maar zo oefent het lammetje haar spieren elke dag, net zoals mama gezegd heeft.

En kijk, plots voordat Jasmientje het zich beseft staan niet enkel haar voorpoten op de boomstronk, maar is ze er helemaal opgestapt. Haar spieren zijn ondertussen zo sterk dat ze erop kan gaan staan. "Wow, ik sta op de boom," schrikt Jasmientje zelf, "en wat nu?" Jasmientje blijft staan met verschrikte oortjes. Maar de boom wankelt een beetje... Ze moet haar evenwicht bewaren, want anders valt ze eraf. Vastberaden er niet af te vallen, verzet ze een pootje. Jasmientje was door de spanning haast vergeten te ademen. "Zou ik naar beneden durven kijken?", denkt Jasmientje bang. "Ik wil toch eens kijken hoe hoog ik nu sta... jeetje, kijk eens hoe hoog." Ze ademt eens diep in terwijl ze zich groot maakt en opkijkt. "Wauw, nu heb ik een heel ander zicht op de wereld. Ik ben zoveel groter nu en ik voel me nu ook groter... ik ik voel me stoer, ik voel me sterk. Maar bovenal voel ik me blij en gelukkig, ik ben een echt geitje nu. "Mama, kijk eens naar me... iedereen, kijk eens naar me; ik ben een echt geitje, ik sta op een boomstam! Ik ben zo dol op deze boomstam, het is mijn boomstam." Mams schudt lachend haar hoofd: "Straks roept ze nog: I am king of the world...".

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_pt0lgnjs19p7tps1rg3goc3js7, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0