A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_7hhqct17s5jmc1nj0m3u8rjmq6, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

De mysterieuze emmer.

Jasmientje ziet elke dag weer nieuwe dingen die haar nieuwsgierig maken. En vandaag stapt ze op de drinkemmer van de kippen af. Zo'n emmer is vooraan dichtgemaakt met een kleine opening waardoor drinkwater naar buiten kan stromen. Je zet hem niet rechtop zoals een andere emmer. Je laat hem op z'n zijkant liggen en toch zal hij niet rollen. Want er is een rand vooraan gemaakt om op te rusten en die het water ook tegenhoudt. "Wat een gek ding ben jij? Eens even ruiken. Mmm ruikt niet aangenaam en voelt koud en hard aan. Ik zie een kleine opening, maar ik kan niet zien hoe het daarbinnen is... Hallo, zit er iemand in? Halloooo!!" Het lammetje hoort niets.

Omdat er toch niemand antwoordt en de emmer schijnt van niemand te zijn, wordt Jasmientje wat stoerder. "Ik wil toch graag weten wat er in de emmer zit. Waarom gaan de kippen er steeds naartoe als dat meisje hun eten brengt. Er moet iets leuks in die emmer zitten. Maar wat? Kan ik het rollen? Nee. Ik probeer het open te bijten... Au mijn tandjes, dat doet pijn. Bah en nu heb ik ook een vieze smaak in mijn mond.

"Even mijn hoofd erop leggen en luisteren of ik iets hoor. Nee, niets, koud zeg. Ik ga er eens op slaan..." Met allebei de pootjes klopt ze op de emmer. Er gebeurt niets. Jasmientje wordt steeds wat stoerder als geitje. "Stom ding, waarom ga je nou niet open of stuk? Denk je dat je sterker dan mij bent? Nou denk dan maar wat anders. Wie is er hier de baas van ons twee?" En Jasmientje springt bovenop de emmer met haar nieuwe bokkensprong techniekje. "Is Jasmientje nou met een emmer aan het vechten," vraagt papa Peter aan mama Heidi. "Ja, dat heeft ze van jou," antwoordt Heidi met een lach.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_7hhqct17s5jmc1nj0m3u8rjmq6, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0