A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_qmbe3rbccc5bbjecjd3flitv06, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

En mijn hoorns?

.Jasmientje voelde zich zo stoer de laatste tijd, maar als ze naar haar papa kijkt, dan voelt ze zich weer zo klein. Jasmientje is bang dat papa haar niet goed genoeg vindt. Hij ziet er zo wijs en slim uit met zijn lange baard. Kalm en vol zelfvertrouwen stapt hij rond en moet iedereen op zijn pad uit de weg gaan. Ze is wel heel erg trots op zo'n papa, ze voelt zich zo veilig met hem in de buurt. Jasmientje zucht ervan: "Ik heb zelfs nog geen hoorns. Hoe moet ik nu ooit zijn respect verdienen?" Jasmientje praat ook nooit met haar papa over wat ze denkt. En zo komt ze nooit te weten hoe haar papa echt over haar denkt. Zo blijft ze maar zelf verzinnen wat haar papa over haar denkt en wie hij is.

Net zoals haar papa gaat Jasmientje als een moedig geitje poseren voor een foto. Het lammetje vindt het leuk als er foto's van haar genomen worden. Ze komt dan dichter en dichterbij tot tegen het toestelletje. Dan moet Nans weer weglopen en dan begint alles weer opnieuw. "Nans vindt mij blijkbaar wel mooi genoeg zonder hoorns, anders zou ze toch niet zoveel foto's van me nemen...", fluistert Jasmientje zichzelf weer in. Ze geniet van de fotoshoot en de aandacht die ze krijgt. Af en toe komt er ook iemand anders mee de ren in en meer en meer wordt het lammetje nieuwsgierig naar de andere mensen die haar bezoeken. Dan stapt ze langzaam dichterbij en snuffelt aan de mensen hun schoenen en kleren.

"Misschien gaan de mensen me niet meer zo mooi en leuk vinden als mijn hoorns beginnen te groeien? Misschien worden ze dan wel bang van mij", schrikt Jasmientje plots. "Zeg mama, wanneer beginnen mijn hoorns te groeien? Duurt dat nog lang?" Mama Heidi kijkt op, "O, eigenlijk zijn die wel al begonnen met groeien hoor, maar je ziet ze nog niet. Binnenkort zal je kleine puntjes kunnen voelen en dan beginnen te zien. Dat duurt echt niet lang meer." Het lammetje heeft plots een vraag in hoofd zitten die ze liever niet wilt stellen, want ze is bang voor het antwoord. "Maar wat gaat er dan met mijn hoorns gebeuren? Worden die ook ...". Nee, dat wil ze liever niet weten.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_qmbe3rbccc5bbjecjd3flitv06, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0