A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_67nb6u6v8htjqc06o4iq45bcf0, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Jasmientje pest mama.

"Mamaatje, zal ik eens iets in je oor fluisteren?", vraagt Jasmientje geheimzinnig. Mama Heidi stopt met hooi eten en doet haar oor naar omhoog de lucht in. "Ja, zeg het maar Jasmientje," antwoordt mama. "fsssspssfsefes," fezelt het lammetje in haar oor. "Hè, wat zeg je? Ik heb er niks van begrepen," zegt mama. En opnieuw fezelt het lammetje: "pssfsstssfeses," in het oor van de mama, maar dan net iets luider. Mama raakt er geïrriteerd door: "Als je me iets te zeggen hebt, moet je het maar zo zeggen hoor. Het doet pijn aan mijn oor en ik versta er niks van!" Jasmientje begint te lachen en zegt met een plagerig stemmetje: "Ik wou je alleen maar zeggen dat ik je enkele minuten zou laten stoppen met eten, zodat ik ook wat aandacht zou krijgen." Mama kijkt raar op: "Wat krijgen we nou weer? Dus je hebt me beetgenomen? Je was niet echt iets aan het zeggen."

"Ja, ik verveel mij. Gaan we spelen?" vraagt het lammetje. "Ik heb nu geen tijd, ik heb honger," zegt mama. "Pfff, maar wanneer gaan we dan wel spelen?" vraagt het lammetje. "Wanneer ik tijd heb," zegt de mama. "Maar wanneer heb je dan tijd?" zeurt het kleine geitje verder. "Straks," antwoordt mama. "Maar wanneer is straks?" gaat Jasmientje verder. "Straks is wanneer ik tijd heb en hou nu maar op met zagen of ik speel helemaal niet met je vandaag." Daar staat Jasmientje dan zich te vervelen. "Zou ik nog eens proberen te proeven?" Snuffel snuffel aan het hooi. "Bah, stom hooi, ik wil het echt niet eten. Wacht mama, ik denk dat ik een beestje zag in het hooi. Wacht even, ik zal het voor jou eruit halen." Jasmientje blijft met haar voorpootjes in het hooi zoeken. "Ga je me nou eindelijk terug laten verder eten? Ik geloof er niets van dat je iets in het hooi gezien hebt." zegt de mama streng. "Maar jawel, mama, het was er echt. Je mag niet verder eten, dat is gevaarlijk." roept het kleine geitje en ze gaat stoer op de stapel hooi staan en roept: "STOP!"

Maar mama gelooft er niets van en trekt zich niets aan van het kleine geitje dat op allerlei manieren haar aandacht toch probeert te krijgen. Mama denkt bij zichzelf, "Gewoon negeren dat negatief gedrag, ik heb er een beetje genoeg van, altijd maar met die baby, van 's morgens tot 's avonds en dan 's nachts ook nog. Ik ben moe. Een beetje vervelen kan geen kwaad, er is nog niemand aan dood gegaan. En misschien leert ze zo iets nieuws te bedenken, er is hier genoeg te doen." Jasmientje ziet dat haar listen niet helpen en probeert iets anders. "Mama ben je de laatste tijd niet verdikt?" Oei, nu schrikt Heidi toch wel op: "Nee zeg! Hoe bedoel je?" En Jasmientje die blij is met de aandacht vervolgt: "Wel ja, je buik lijkt meer te hangen en als ik achter je sta dan steekt dat zo recht en links helemaal uit als een ronde bal." Mama vindt het niet leuk: "Maar dat is niet waar. Ik vind van niet." Jasmientje gooit haar neusje de lucht in. "Maar dat is niet erg hoor mama, ik vind dat wel mooi bij oudere mensen als ze ronder zijn, dat is zo schattig." Nu wordt de mama pas echt boos: "Wablief!? Noem je mij nu oud? Het is niet omdat ik mama geworden ben dat ik nu oud ben hé zeg. Ik ben een jonge mama en ik zie er nog heel jong uit." En plots stopt mama Heidi even en denkt: "Verdorie, nu is het haar toch gelukt mijn aandacht weer te krijgen... Jij, jij, hoe durf je?!" En Jasmientje die alsmaar brutaler wordt, begint mama na te apen en zegt met een plagerig stemmetje haar laatste woorden na: "Jij, jij, hoe durf je." Mama wordt helemaal gek van Jasmientje. "Zit jij mij nou na te zeggen?" Waarop Jasmientje weer antwoordt: "Zit jij mij nou na te zeggen." Jasmientje lacht zich te pletter. En mama brult: "Stop." En Jasmientje brult: "Stop!" Mama zwijgt even en zegt dan: "Ik ben een dom geitje, nog dommer dan een kip." Nu zit Jasmientje vast, want dat wilt ze niet nazeggen hoor.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_67nb6u6v8htjqc06o4iq45bcf0, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0