A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_utq30mfrhra9ll0ma3ot94fle1, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Eten in het melkhuisje.

Heidi krijgt nu elke dag haar geitenkorrels in het melkhuisje. Ze wordt daar nog niet gemolken zoals Sikje, maar ze moet wel al iedere keer op de melktafel springen. Ze wordt dan veilig vastgemaakt en krijgt als beloning heel veel korrels. Jasmientje blijft iedere keer buiten wachten op haar mama. Natuurlijk blijft ze niet helemaal alleen achter, maar ze moet er toch nog aan wennen dat haar mama twee keer per dag verdwijnt in het huisje. Mama Heidi vindt het niet erg om te doen, want ze staat te trappelen om binnen te mogen. Eerst mag Sikje altijd binnen, die geeft al bijna een jaar melk aan Nans. Zij mag eerst binnen gaan omdat ze het al zolang gewoon is om te doen. Maar ook omdat ze binnen het groepje geiten altijd de baas speelt over Heidi. Het is drummen om in het melkhuisje binnen te mogen en ze gaan er niet graag terug uit. Zelfs Peter zou graag een keertje binnen gaan en probeert dit aan Nans duidelijk te maken.

De kippen zouden eigenlijk ook wel binnen willen en dat mag ook niet van Nans. De kippen kunnen op deze manier het eten niet meer stelen van Sikje en Heidi, dat vinden ze heel erg jammer. De geitjes worden erg ongeduldig als ze buiten op hun beurt moeten wachten. Af en toe springt er eentje met de voorpoten tegen de deur en daar kan je binnen wel van schrikken. "Ik begin het wachten ook een beetje beu te worden," denkt Jasmientje en springt ook eens met haar voorpoten tegen de voorkant van het huisje aan. "Zeg mama, hoelang gaat dat daar nog duren?" Heidi zit nog volop te genieten van de korrels. "Ik zit hier goed binnen Jasmientje, lekkere korrels en niemand die ze van mij kan stelen." Heidi geniet er echt van tot aan de laatste korrel en dan likt ze nog een tijdje na op de bodem van de emmer. Peter wordt er helemaal gek van, want hij kan alles tot buiten horen. En hij krijgt pas als laatste eten, want mannetjes kunnen geen lammetjes krijgen en geen melk geven.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_utq30mfrhra9ll0ma3ot94fle1, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0