A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_qn4b4g03givjelnb2hif3cbos3, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Ik doe mijn eigen zin.

"Jasmientje wat doe je daar?" vraagt Sikje. "Oh nee, het is niet waar hè, mevrouw de controleur is weer daar hoor," zucht Sikje. "Wat denk je wat ik aan het doen ben?" antwoordt ze een beetje brutaal terug. Het nieuwsgierige lammetje ziet een klein rechthoekig bakje tegen de houten plank aan hangen. Als ze haar neusje erin stopt, ruikt ze een vage geur van appel en zout. "Je mag niet zomaar overal aan likken Jasmientje. Dat gaat je mama ook niet leuk vinden. Vroeger zat daar een liksteen in, maar die hebben we helemaal opgelikt. We moeten een nieuwe krijgen.", legt Sikje uit. "Wat is een liksteen?" vraagt het kleine lammetje. "In een liksteen zitten extra vitaminen en mineralen, die belangrijk zijn voor ons lichaam," antwoordt Sikje. "Dat zijn veel te moeilijke woorden voor mij," denkt het lammetje en ze likt verder. "Hopelijk komt er gauw een nieuwe liksteen, want ik vind het wel lekker ruiken en smaken."

De bazige geit Sikje begint haar geduld te verliezen met het kleine geitje. "Ik had je gevraagd op te houden met likken en je luistert niet. Ga nu maar mee terug naar je moeder, ik zal haar eens vertellen wat je allemaal aan het uitspoken bent." Jasmientje laat haar niet zomaar wegjagen. Maar als Sikje haar met haar kop een duw geeft, dan gaat ze er toch wel vandoor. "Ziezo," denkt Sikje, "dat heb ik goed aangepakt." Maar dan stopt het lammetje met stappen en begint te plassen. "Héy, wat doe jij nu?" schrikt Sikje. "Ik moet dringend plassen en je mag me niet verbieden van te plassen.", antwoordt het kleine geitje weer brutaal. "Wel, wat krijgen we nu?!", zegt Sikje verbaasd. "Dat ga ik zeker aan je moeder vertellen. En daarna onmiddellijk meekomen." Het ondeugende lammetje huppelt achter Sikje aan, maar slaagt dan plots af naar rechts achter een boom. "Hé terugkomen jij!", roept Sikje. Maar Jasmientje trekt er zich niets meer van aan. "Ik voel me vrij om te doen wat ik wil. Je kan me wegjagen zoveel je wil. Maar nu ga ik met deze kip spelen." En parmantig stapt ze achter de kip aan. De kip begint sneller en sneller te stappen en zet het op een lopen. Jasmientje gaat er in paracommando stijl achteraan en zakt door haar poten om onder een los stuk schapendraad door te kruipen. "Dat is toch veel spannender," lacht Jasmientje. En weg is ze...

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_qn4b4g03givjelnb2hif3cbos3, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0