A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_m8ds8g9emf5comphdsulfpnkq0, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Mijn hoorntjes beginnen te groeien.

Een paar dagen geleden toen iemand Jasmientje aan het aaien was, hoorde het kleine geitje plots zeggen: "Héy, ik voel hoorntjes groeien. Kom eens voelen, zo schattig. Je kan het nog niet zien, maar wel al voelen." Jasmientje had zich erg opgewonden gevoeld: "Mama, had gelijk gehad, zo lang heeft het niet geduurd, haar hoorntjes begonnen nu echt te groeien. Wat spannend!"

Vandaag hoort Jasmientje nog grootser nieuws als Nans binnenkomt en naar haar kijkt. "Hey kijk, ik zie hoorntjes bij Jasmientje, kijk kleine puntjes. Hoe schattig!" Jasmientje is helemaal in de wolken en maakt een sprongetje van plezier. "Jammer dat ik het zelf niet kan zien. Maar nu ik het weet, voel ik me wel wat stoerder worden. Ik word een echt geitje. Vanaf vandaag ben ik helemaal anders en zal ik nooit meer zoals vroeger zijn. Ik voel me helemaal hyper worden en zenuwachtig. Het is zo spannend. Want nu begin ik een grote meid te worden. En ik ben al een beetje groot, maar ik ben ook nog een beetje klein. Ik voel me er wel al klaar voor, maar eigenlijk ook nog een beetje niet. Oh jee!!!", giechelt het kleine geitje.

Nans en Goudlokje staan er een beetje verward naar te kijken. Ze weten zelf ook niet wat ze ervan moeten denken. Het is plots zo snel gegaan... En het is wel schattig, maar nu is Jasmientje precies geen baby'tje meer en je kan het niet meer terugdraaien, die periode is voorbij. En als er zo een periode in je leven voorbij is en je voelt dat er een nieuwe aanbreekt, dat is toch een beetje eng. Ook al zit je erop te wachten en wil je het ook wel, als het dan zover is... dan gaat er veel door je hoofdje heen. Kindjes zien er niet uit zoals grote mensen, er is veel dat moet veranderen om er te kunnen uitzien als een mama of een papa. Goudlokje denkt aan alles wat er bij haar lichaam al veranderd is, sinds ze een klein meisje was. Wat moet er nog veranderen om zoals haar mama te zijn? Voor Nans is het ook wel vreemd weer die dag mee te maken, dat je beseft dat je baby'tje geen baby meer is.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_m8ds8g9emf5comphdsulfpnkq0, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0