A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_g2o6gtvaitp0ourib2f77jftt1, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Ik wil de grootste zijn.

Het lentezonnetje schijnt weer heerlijk deze ochtend. Jasmientje is op wandel tussen de kippen. "Even kijken wat die aan het uitvoeren zijn. Waar ga jij naartoe?", vraagt het lammetje aan de hen. De kip kakelt iets terug, maar Jasmientje kan er niets van verstaan, omdat de hen ondertussen verderscharrelt. "Hé, kan je me niet aankijken als je praat? Zo met je kop naar de de grond gericht, is het onmogelijk om je te verstaan. En zeker als je ondertussen met je bek zit te pikken in de grond. Denk je op deze mest wat te vinden?" Ondertussen is Jasmientje achter de kip blijven lopen en plots staat ze helemaal bovenaan de mesthoop. "Hé, nu ben ik de grootste. Ik ga mijn plekje verdedigen. Jiehaaaa! Ik ben de grootste... " En Jasmientje maakt de éne bokkensprong na de andere. De één al indrukwekkender dan de andere en hoger. Alle kippen jaagt ons stoere kleine geitje met veel plezier van haar podium af.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_g2o6gtvaitp0ourib2f77jftt1, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0