A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_ms31jajo63395l4bj6qhccj320, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Dat hooi ruikt wel lekker.

"Hmmmmmm het hooi ruikt zo anders vandaag. Het ziet er nochtans nog steeds hetzelfde uit. Hoe gek is dat? Nooit opgemerkt tervoren.", denkt Jasmientje. "Ik ga er met mijn neus diep in snuffelen. Die smaak aan mijn lippen is ook niet slecht, ik ga eens proeven. Het is niet gemakkelijk om op te knabbelen, maar eigenlijk wel lekker. Goh ja, best wel lekker.", herhaalt het kleine geitje verbaasd. "En dat heb ik dus al die tijd niet kunnen appreciƫren en niet willen geloven dat de anderen hiervan konden genieten...Waarom kon ik hier niet eerder van genieten.? Het was er al die tijd al en ik zag dat de anderen hoe super vinden. Waarom deed ik het dan niet? Nog erger, ik geloofde hen niet." Dat was een nieuwe ervaring voor het geitje. Maar eigenlijk deed het wel deugd te voelen wat de anderen bedoelden en mee te kunnen praten, het te begrijpen. Ze voelde zich nu meer een geitje.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_ms31jajo63395l4bj6qhccj320, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0