A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_r6bqhn3rcjqlgsr8he79fq6s85, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Soms lig ik wat te kijken...

Jasmientje ligt in het zonnetje, helemaal alleen op wat hooi tegen het stalmuurtje aan. Dat kan best eens deugd doen, even helemaal alleen zijn en niet met iemand praten. Gewoon wat kijken naar de anderen en de dingen rondom je heen. Jasmientje heeft dat nodig om terug tot rust te komen en alles wat ze gezien, gehoord en geleerd heeft een plaatsje te geven in haar gedachten. Even nadenken over alles en dan weer opstaan om verder te gaan.

Niemand weet wat Jasmientje aan het denken is of wat er door haar hoofdje gaat. Hoe zou ze zich echt voelen? Dat is iets wat alleen zijzelf weet.

Wat we wel kunnen zien is hoe Jasmientje daarna weer opstaat en verder gaat. Huppelt ze vrolijk rond of slentert ze maar aan? Komt ze naar je toegestapt of heeft ze geen aandacht voor iemand anders? Heeft ze zin om te veel te eten? Alles wat Jasmientje doet betekent iets en toont iets over haar.

Daarom is wat je doet vaak nog veel belangrijker dan wat je zegt. Want wat je doet is ook een taal, ook een soort lichaamstaal. Het vertelt heel veel over hoe je je zelf voelt en ook wat andere mensen voor je betekenen.

Het zou fantastisch zijn als we met Jasmientje konden spreken over alles wat ze doet. Want zij denkt vast en zeker heel anders over dezelfde dingen die we zien. En het is altijd leuk om andere gedachten te leren kennen. Je kan er iets uit leren; wat je beter vindt ook gaan doen en wat je slechter vindt; zeker vermijden. Of je kan gewoon genieten en luisteren naar alles wat je zelf nooit kan ervaren.

Alles wat Jasmientje doet meent ze ook, een geitje liegt niet of gedraagt zich niet anders dan hoe ze zich werkelijk voelt. Dat is wel heel handig en voelt voor anderen heel prettig aan. Want je kan vertrouwen op wat je ziet en wat ze toont. Jasmientje probeert niet iemand anders te zijn dan ze is.

Mensen zeggen en doen wel eens dingen die ze helemaal niet menen. Vaak leer je iemand maar pas kennen door heel veel jaren samen te wonen en te leven.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_r6bqhn3rcjqlgsr8he79fq6s85, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0