A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_tgve285avnua4o45hgbkeav474, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Hooi is zalig!

Jasmientje geniet nu echt van het hooi in de ochtend. Ze wordt ook iedere dag met een reuzehonger wakker. Het is zoals baby's die fruit- en groentepap leren eten op een bepaald moment. Natuurlijk drinkt Jasmientje ook nog veel melk bij de mama. Het lammetje groeit heel snel nu, daarom heeft ze zoveel honger. Het is nu al een flink geitje aan het worden, geen pasgeboren baby meer. Ze heeft ook schattige kleine tandjes onderaan. Hopelijk bijt ze haar mama niet in de spenen, dat zou pijn doen!

Gelukkig prikken de kleine hoorntjes op het hoofd van Jasmientje niet in de buik van de mama als ze drinkt. Doordat ze haar kopje moet kantelen wijzen de hoorntjes zijwaarts.

Vooral in de ochtend genieten de geitjes het meest van hun eten, nadat hun maagje de hele nacht gerust heeft. Dat is bij gezonde mensen ook zo, in de ochtend heb je honger en kan je best flink eten. Want dan krijg je energie om iets te gaan doen. De geitjes moeten wel niet hard werken, de geluksvogels. Ze kunnen gewoon hun vrije tijd besteden hoe ze het zelf willen.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_tgve285avnua4o45hgbkeav474, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0