A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_m7o4ka9jkgfddlvrmellllpdc0, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Altijd vrolijk!

Sinds Jasmientje springen kan, springt ze zoveel ze kan. "Tralala, ik huppel en ik dans. Waarom zou ik gewoon stappen? Dan zou ik me niet zo vrolijk voelen als nu...toch? Mama je moet ook eens proberen te springen en te huppelen als je ergens heen stapt. Dat is veel toffer!" Mama Heidi doet alsof ze Jasmientje niet hoort, want ze heeft geen zin om te huppelen en te springen. "Komaan mama, het is door het te doen dat je er zin in krijgt. Dan ga je je wat vrolijker voelen. Komaan, doe nou mee....!"

Eigenlijk heeft Jasmientje wel gelijk. Je zou eens moeten letten op hoe je stapt. Snel, met veel energie of slenter je en hef je je voeten haast niet op? Zit er een beetje veerkracht in je stap of gaat het vooral snel vooruit? Je kan op zoveel manieren stappen.... en voel je je zoals je stapt? Probeer het maar eens uit. Hoe voel je je als je je voeten meesleurt of vrolijk begint te huppelen? Is er een verschil? Het is niet voor niets dat soldaten in het leger leren tezamen marcheren, dat geeft ook een apart groepsgevoel.

Dus, als je zin hebt in een test en je wil je graag wat energieker of vrolijker voelen vandaag. Probeer dan alvast een keertje op die manier te stappen... Benieuwd of het werkt.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_m7o4ka9jkgfddlvrmellllpdc0, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0