A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_05itakup77115hqe49c9kqh0a3, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Jasmientje kijkt me aan...

Jasmientje kijkt me aan en ze denkt: "Zou ze me begrijpen? Zou ze me verstaan? Ik wil je zoveel vertellen, maar ik weet niet hoe?" Het kleine lammetje kan niet spreken zoals een mens kan spreken en toch begrijpt ze Nans wel. Ook Nans begrijpt het lammetje, ook al spreekt ze niet dezelfde taal. Maar het zijn altijd maar eenvoudige dingen, grote gesprekken kunnen ze niet voeren met elkaar. En toch voelt Jasmientje dat Nans haar probeert te begrijpen.

Nans weet dat Jasmientje over heel wat dingen nadenkt en dingen voelt. Een geitje is een echt levend wezentje zoals een hond of een paard, het is niet minder waard. Daar heb je geen woorden voor nodig. Als je in die ogen kijkt, dan zie je dat? Je ziet het niet letterlijk in die ogen, maar dan begin je plots dingen in je hart en in je verstand te voelen. Daar bestaat ook een moeilijk woord voor, dan geraak je mentaal verbonden en dat voelt heel speciaal aan.

Daar kan je ook wel emotioneel van worden. Want er zijn ook geitjes die niet op een leuke plek wonen waar met hun gevoelens rekening wordt gehouden. Er zijn ook plekken waar geitjes haast niet buiten komen of kunnen spelen. En er worden ook geitjes geslacht. Wat moet er wel niet door hun hoofdjes heengaan als ze dan weggebracht worden. En geen mens die hen op dat moment begeleidt op een diervriendelijke manier, alsof ze geen pijn voelen, geen angst kennen, geen gevoelens en geen gedachten hebben.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_05itakup77115hqe49c9kqh0a3, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0