A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_e7uo8k6koq2g42c2escro32147, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Hoelang kan ik je nog knuffelen?

Jasmientje geniet zo zalig van het knuffelen, of het nu op haar schoot is samen op de boomstam of ergens anders, dat maakt ondertussen al lang niet meer uit. Overal voelt het lammetje zich nu op haar gemak om geknuffeld te worden door Nans. Ook als Nans rechtop blijft staan en het geitje in haar armen draagt, alles is goed voor de kleine. Maar voor Nans begint het geitje heel zwaar te wegen, elke dag wordt het zwaarder om haar nog van de grond te tillen.

Het is zo grappig, want als Nans aan Jasmientje terug wilt op de grond zetten, dan blijft het lammetje gewoon haar pootjes omhoog houden en zet haar beentjes niet op de grond. Zo kan Nans aan Jasmientje niet op de grond zetten en blijft ze in de lucht hangen. Dat is best wel schattig om te zien, zo'n Jasmientje die niet terug op de grond wilt gezet worden.

Maar wat als Jasmientje nog groter en nog groter gaat worden... want Nans kan toch geen volwassen geit op haar schoot zetten of dragen? Ze hebben er zich al suf over gepiekerd? Samen op de grond gaan zitten of liggen bij mekaar... dat kunnen ze wel doen, als het niet te nat of niet te koud is. Maar dat is toch niet hetzelfde dan het gevoel dat ze nu krijgen bij mekaar. Een geitje in je armen, dicht tegen je aan, dat zal toch heel anders voelen, dan tegen een geit aan gaan liggen. Maar iedere keer hierover piekeren als Nans aan Jasmientje in haar armen neemt, dat is ook geen slim idee. Want dan kan ze er nu ook niet meer van genieten. En sommige problemen kan je misschien beter aanpakken op het moment dat het zover is. Wie weet is het probleem tegen dan geen probleem meer of komt de oplossing vanzelf naar boven.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_e7uo8k6koq2g42c2escro32147, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0