A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_77i2efaudnmo1r50q3446nlt30, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Peter kiest het beste hooi.

Peter is een gezonde bok die heel graag eet en altijd het beste eruit wilt halen. Als het hooi wordt gebracht jaagt hij iedereen uit de weg om als eerste zijn neus diep in het hooi te steken en op zoek te gaan naar het allerbeste. Als er een nieuwe hoop hooi op een andere plek neergelegd wordt, dan rent hij er naartoe om weer het beste eruit te halen. Jasmientje gaat dan snel uit de weg en haar mama Heidi maakt ook plaats als Peter aan komt rennen. Ze gaan dan even op zijn plek eten, tot hij weer terugkomt. En zo veranderen ze steeds van kant en beslist Peter waar ze mogen eten.

Peter geniet enorm van zijn eten en weet wat hij lekker vindt. Toen Peter als hij een lammetje was hier aankwam, mocht hij nog in de tuin rondlopen en van het gras eten. Maar in plaats van het gras op te eten, at Peter alle hagen en struiken op. Die vond hij veel lekkerder dan het gras. Maar dat mocht helemaal niet. Daarom moest Peter vanaf dan de hele dag in de kippenren blijven, samen met zijn twee vriendinnen, want die deden net hetzelfde. De kippenren werd de geiten- en kippenren toen de geiten aankwamen om de kippen te beschermen tegen roofdieren. In het begin was het een groot stuk grond met hagen, bomen, struiken en gras, maar algauw waren ook alle hagen, struiken en al het gras opgegeten. Nu groeit er af en toe wel weer iets nieuws, maar dat duurt nooit lang of de geitjes hebben het al opgegeten. Dus, nu eet Peter voornamelijk hooi en krijgt hij er nog wat lekkere korrels bij waarin alle belangrijke voedingsstoffen zitten die een gezond geitje nodig heeft.

In de video kan je vertraagd zien hoe Peter precies het hooi opeet.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_77i2efaudnmo1r50q3446nlt30, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0