A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_297o2gbms0lv9ja74ggtk40bb2, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Jasmientje mag niet in de 1ste stal eten.

Er wordt altijd in twee stalletjes hooi gebracht, zo hebben alle geitjes de kans om hooi te eten. Want de bazige geitjes laten de anderen niet zomaar met hen eten van dezelfde stapel. Dan buigen ze hun hoofd, klaar om een ferme kopstoot te geven. Eerst wordt er hooi gelegd in het 1ste stalletje, waar de bazen eten en slapen. Die hebben daar hun intrek genomen, omdat er daar eerst hooi wordt gebracht. Vervolgens wordt er een tweede pak hooi gelegd in het tweede stalletje wat verderop. De bazen komen dan ook eerst nog daar eten wat ze het lekkerste vinden, jagen de anderen uit hun stal en keren dan weer terug naar de 1ste stal.

Peter en Sikje wonen in de eerste stal. Jasmientje probeert in het eerste stalletje mee te eten met haar vader Peter. Maar daar brengt Sikje algauw verandering in. "Hey, wie denk je wel dat je bent met ons mee te mogen eten?", snauwt het oudste geitje. "De dochter van mijn vader," antwoordt onze wijsneus. "Wij zijn toch bloedverwanten? En mijn vader eet en slaapt in de 1ste stal. Heb ik dan ook niet hetzelfde recht als mijn vader hier te mogen eten? Prinsesjes uit de koninklijke familie mogen toch ook meer dan andere meisjes?"

Sikje buigt dreigend haar hoofd en zegt: "Wegwezen jij. Dat heeft hier niets mee te maken. Je vader is de koning niet en jij bent geen prinses. Bovendien ben ik jouw moeder niet. Heidi is jouw moeder en die eet in de tweede stal, jij hebt hetzelfde recht als je moeder. Bovendien mag de dochter van de 1ste minister in Belgiƫ ook niet meer dan een ander meisje.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_297o2gbms0lv9ja74ggtk40bb2, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0