A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_rltphd528d8qgphnbah5fdqd97, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Heidi eet hooi in stal 2.

Heidi is een tevreden geitje, ze is geen druktemaker, maar ook geen watje. Als ze niet in de eerste stal mag hooi eten, dan is dat maar zo. Daar gaat ze geen ruzie om maken. Want ze weet ondertussen al dat er altijd wat hooi onderweg naar de stal toe op de grond valt. En daar kan ze dan al lekker van eten, terwijl de tweede portie hooi eraan komt.

Heidi is best wel een flink geitje. Ze zal zeker niets tekort komen en daarom is ze ook een geweldige mama. Helemaal alleen heeft ze haar lam op de wereld gebracht en grootgebracht tot een jong gezond geitje. Maar vechten om aan de top te staan, dat doet Heidi niet. Heidi is een geitje dat op zoek gaat naar vreedzame oplossingen. Een lief doorzettertje!

In dit stukje video kan je nog eens goed zien hoe de lippen en tong bewegen om het hooi te kunnen opeten. Weet je nog dat geitjes enkel onderaan tanden hebben... dat kon je 2 verhaaltjes terug al lezen.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_rltphd528d8qgphnbah5fdqd97, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0