A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_7rivi0f0mkqm7ue3cskos5qaq1, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Hoe geitjes water drinken.

Als Sikje water gaat drinken en ik film vertraagd hoe ze dat doet, dan kan je zien hoe haar lippen en tong klaargezet worden om te gaan drinken.

Geitjes moeten veel kunnen drinken, vooral de geitjes die melk geven. Dat is met mama's die borstvoeding geven ook zo. Als je baby drinkt verlies je vocht, dat moet je allemaal zelf terug opdrinken. En om veel melk te kunnen maken is het dan ook super belangrijk om zelf veel te drinken.

Mama's die borstvoeding geven moeten ook een beetje opletten met wat ze drinken en eten. Het hangt er een beetje van af, maar er zijn baby's die bepaalde dranken of voeding niet goed kunnen verdragen. Dan krijgen ze wel eens buikkrampen, dit gebeurt bijvoorbeeld regelmatig als de mama tomaten eet. Vooral het vel van de tomaten kan voor reacties bij de baby zorgen. Of de baby kan ook een allergische uitslag in het gezicht krijgen, dat zien we wel eens bij het drinken van koemelk. Als de mama dan in plaats van koemelk zelf geitenmelk of sojamelk gaat drinken, verdwijnt de uitslag. En omgekeerd kan de mama ook dingen gaat eten of drinken waar de baby een fijn gevoel van krijgt, zoals venkel, wat prima is voor de maag. Het is maar een kleine moeite om een beetje te letten waarop een baby'tje goed of slecht reageert, want uiteindelijk is moedermelk zonder twijfel de allergezondste melk dat een baby krijgen kan. Dit kan gerust tot twee jaar gegeven worden, alsmaar minder en minder natuurlijk. Want vanaf enkele maanden oud mag een baby al beginnen papjes te eten van groenten en fruit, net zoals Jasmientje de zachtste hooihalmpjes is beginnen eten.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_7rivi0f0mkqm7ue3cskos5qaq1, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0