A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_ufqp1qbep64hedqv6huojs8765, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Ben je je tanden aan het flossen?

Jasmientje heeft iets ontdekt tussen de afsluiting dat ze wel leuk vindt. Een werd een stukje touw gespannen op de plek waar de ijzeren draad was stukgegaan en de kleine kapoen kan het uiteinde ervan in haar mond steken. Dat vindt ze best wel lekker, sabbelen en knabbelen op het nylon. Het lijkt wel alsof Jasmientje haar onderste rij mini tandjes staat te flossen. Ze geniet er in ieder geval met volle teugen van, want haar voorste pootje heeft ze ondertussen ook nog door de draad heen gehangen en staat ze gezellig mee te wiegen.

"Hey Jasmientje," roept de haan, "sta je je tanden te flossen? Hahaha waarom doe je zoveel moeite, je hebt bijna geen tanden." Door de opmerking stopt Jasmientje met spelen en doet alsof ze iets op de grond gezien heeft. Net was ze nog leuk aan het spelen en plots voelt ze zich helemaal anders. De manier waarop de haan het zei, vond ze helemaal niet leuk. Want het lijkt wel een grapje, maar hij zegt iedere keer iets wat haar naar beneden haalt. En op den duur, vindt het kleine geitje dit helemaal niet grappig meer om opnieuw en opnieuw via grapjes afgebroken te worden. Ze wilt graag dat de haan ermee ophoudt. Eigenlijk zou ze iets slim willen terugzeggen en ze weet niet wat. Dus trekt ze wat tijd om iets te bedenken, maar het moet wel snel genoeg gaan.

Als ze opkijkt en voor de haan staat zegt ze: "Kijk naar jezelf, jij hebt helemaal geen tanden!" Daar weet de haan even niet wat op te zeggen en stapt snel weg. Jasmientje is blij dat ze 'iets' teruggezegd heeft. Waarschijnlijk zal ze straks iets kunnen bedenken dat nog beter was om te antwoorden. Maar ja, dat heb je vaak met onverwachtse opmerkingen. En de één is er al beter in dan de andere om een goeie reactie te verzinnen. Het allerbelangrijkste is dat je anderen niet de indruk mag geven dat ze zomaar alles tegen je mogen zeggen. En daarbij zijn niet alleen de juiste woorden belangrijk. Je kan het ook laten voelen met je ogen, je lichaam en je stem. Stel je grenzen en laat duidelijk weten wat wel kan en wat niet kan voor jou.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_ufqp1qbep64hedqv6huojs8765, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0