A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_no5i2fpj0j28l2rkhv96udtfd2, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Jef kan hard fluiten.

"Wow mama, wie fluit er daar zo luid?", vraagt Jasmientje. "Dat is Jef, de blauwe Pennant parkiet," antwoordt mama Heidi. "Hoe weet jij dat? Jij bent wel heel erg slim hoor," zegt Jasmientje vol ontzag. "Hahaha," lacht de mama, "maar nee joh, ik heb het hem op een dag eens gevraagd." Eigenlijk is de kleine Jasmien wel een beetje opgelucht, want ze werd al bang dat er van haar ook verwacht werd dat ze zo slim zou moeten worden.

"Ja, Jef fluit en hoopt dat er op een dag iemand net zoals hij zou terugfluiten.", vertelt Heidi. "En probeert hij dat al lang?", vraagt Jasmientje. "Ja, al heel zijn leven doet hij dat," vertelt Heidi. "En is het hem al gelukt?", wilt Jasmientje weten. "Ja, Jef heeft vroeger ook op andere plaatsen gewoond. En daar waren af en toe wel eens Australische parkieten van dezelfde soorten zoals hij." Jasmientje vraagt verrast: "Komt Jef helemaal uit Australië?". Heidi lacht weer, "nee hoor, maar oudere mensen uit zijn familie komen wel uit Australië, hij heeft altijd hier gewoond. Hij kent enkel België. En er wonen hier veel parkieten uit Australië, maar enkel Pennanten kunnen fluiten zoals hij fluit. En het doet deugd samen te kunnen fluiten op dezelfde manier."

Jasmientje knikt begrijpend: "En zit er nu nog een andere vogel bij hem op dit moment?". Heidi knikt: "Ja, Papaya, de Australische Bergparkiet, zit bij hem. Ze schieten wel met elkaar op, maar ze passen niet echt bij elkaar, beste vrienden zullen het nooit worden." Heidi denkt diep na en vraagt zich af of ze wel verder zou vertellen. Want misschien is Jasmientje er nog te jong voor. Maar waar Jef vroeger woonde mocht er zelfs af en toe een vrouwtje in zijn kooi. Tot de grote verbazing van de eigenaar was Jef helemaal niet lief tegen die vrouwtjes en moesten de vrouwtjes gered worden uit de kooi omdat Jef ze pijn deed. Hij heeft nochtans meerdere kansen gekregen. En de baas van Jef zag aan Jef heel graag en verwende hem met verse larfjes, noten uit de boom, hij kreeg heel veel aandacht en goede zorgen. Niet te begrijpen waarom Jef zo slecht voor zijn vrouwtjes zorgde en gemeen tegen was. Jef zelf, praat er ook nooit over, hij praat altijd over andere dingen en dat hij zich een wat eenzaam voelt in zijn kleinere kooi zonder iemand waarmee hij echt kan praten, iemand die echt één met hem is. En hij zou liever met een vrouw, dan met een man samen oud worden in dezelfde kooi.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_no5i2fpj0j28l2rkhv96udtfd2, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0