A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_pue0v2gv2k4pa1diodogrksnt6, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Als Nans met de pan en emmer komt...

Als Nans binnenkomt met de melkpan en de emmer vol geitenkorrels dan ... dansen de geiten op tafel ... In de winter was het maar één keer per dag, maar ondertussen komt Nans twee keer per dag melken en korrels geven. En dat ze dat leuk vinden, dat kan je wel merken, vol ongeduld staat Sikje al te wachten. Zij weet maar al te goed dat zij als de eerste binnen mag en de rest weet ook dat zij nog niet binnen mogen.

De plek waarlangs Nans binnenkomt wordt supergoed afgesloten omdat geitjes kampioenen zijn in het ontsnappen. De sleutel van het melkhuisje wordt veilig en hoog opgehangen aan een spijker, zodat de geitjes hem niet kunnen stelen. Nans opent de deur en laat hem niet hangen terwijl ze binnengaat in het melkhuisje. Er bestaat veel te veel risico dat de anderen hem ondertussen verloren maken.

Je zou je er ook aan kunnen ergeren aan al die streken van die geitjes: het willen ontsnappen, aan dingen knabbelen, schuren, té enthousiast zijn, springen, .... of je kan er simpele oplossingen voor bedenken, er geen probleem van maken en lachen met de leuke kant van die eigenschappen.

Trappel de trappel om binnen te mogen gaan en kijk eens op de video wie er al staat te dansen op de tafel om gemolken te worden. Eu, of moet ik eerlijk zijn en schrijven, om korrels te krijgen... ;-)

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_pue0v2gv2k4pa1diodogrksnt6, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0