A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_srvdn9177t1fsb9g1kb00r8hk3, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Heidi stopt niet meer met eten.

Heidi is dol op haar geitenkorrels, ze zou er alles voor doen. Als je haar de kans zou laten, dan zou ze blijven eten. Nu krijgt Heidi een bakje korrels en als alles op is, dan blijft ze maar likken en likken. Eigenlijk noemen ze geitjes, de koeien voor arme mensen, want ze hebben niet veel nodig en mogen best wat mager zijn. Nou, die standaard probeert Heidi echt niet na te streven. Ze heeft er geen enkel probleem mee te dik, te vet of te ongezond te eten. Zolang er eten is, blijft Heidi eten.

Als ze een zak van 15 kilo korrels voor haar neus zou krijgen. Dan zou ze blijven eten en blijven eten tot haar dood. Want als die korrels in de maag beginnen op te zwellen tot hun ware grootte, dan is er geen plaats genoeg meer en kan het heel slecht aflopen voor een geitje. Zo zijn er met ondeugende geitjes al ongelukken gebeurd waar de dierenarts niet snel genoeg of gewoon niet meer kon helpen.

Toen Heidi samen met de anderen in de tuin rondliep, at ze zomaar taxus op, wat uiterst giftig is. De klimop was ze ook echt dol op en daar wordt ook van gezegd dat ze giftig is. Gelukkig kreeg ze er geen enkele keer problemen van achteraf. Blijkbaar weet ze zelf toch niet zo goed wat goed of veilig voor haar is. Je zou toch denken dat alle dieren zelf kunnen ruiken of voelen wat goed voor hen is...

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_srvdn9177t1fsb9g1kb00r8hk3, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0