A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_412cqvfbab1mk87sb0d2ispf66, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Jasmientje kakelt als een kip.

Jasmientje springt tegen de dikke stam van de boom waar kippengaas rond gespannen zit. "Joehoe, kijk eens wat ik kan." Wat is Jasmientje al groot geworden. En als ze tegen de boomstam aan rechtstaat is ze nog groter. "Kijk eens hoe groot ik ben." Als Jasmientje zou willen, dan zou ze van de boomschors kunnen eten, maar ze doet het niet. Zo groot is ze al, dat ze daar boven kan komen. Ja, ja, ze is alweer heel wat leniger en sterker geworden. Ze draait haar kopje helemaal achterover, geitjes kunnen dat bijzonder goed. Is er iets wat ze nog niet kan?

"Zie en hoor ik dit goed?", denkt vader muis die door het veld met graanstoppels van de boer rent. "Staat die geit daar nu kakelen als een kip? Dat is toch niet het geluid dat geitjes maken? Geitjes mekkeren, zoals schapen. Waarom kakelt dat geitje nu? Zou ze een kip willen zijn?" Want vandaag kan je zijn wie je wilt... nou ja, niet helemaal ... maar er is toch al veel mogelijk wat operaties betreft.

Maar dan ziet vader muis plots een kip tevoorschijn komen. "O, jij was het al die tijd," zucht vader muis opgelucht. "Gelukkig maar, ik schrok me een ongeluk. Ik wil dat iedereen gelukkig is, maar als geiten letterlijk kunnen kakelen als kippen, dan weet ik binnenkort niet meer meteen wie dat wie is. En dat vind ik toch een beetje eng." Deze veldmuis heeft ook nog nooit een papegaai gezien. Papegaaien kunnen dat wel, die kunnen heel veel geluiden levensecht nadoen, van mensen en van dieren.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_412cqvfbab1mk87sb0d2ispf66, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0