A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_7nd6f4td1fhtm17dju6db2qth6, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Ruzie ontwijken.

Sikje komt de stal binnen waar Heidi en Jasmientje samen met Peter staan te eten. "Héwel, is het gezellig hier met z'n drieën? Waarover zijn jullie aan het praten? Over mij misschien?", vraagt Sikje snibbig als ze de stal binnenkomt gestapt. Heidi en Jasmientje laten haar meteen door en maken plaats voor haar in de stal.

Heidi stapt weg naar het andere stalletje en Jasmientje volgt haar. Heidi geeft geen antwoord op de vraag van Sikje. Er wordt geen woord gesproken. Er hing een vreemde sfeer in de stal voor Sikje binnenkwam. Er werd veel en weinig tegelijk gezegd, want eigenlijk weet Jasmientje nog altijd niet waarom die vreemde discussie daarnet nodig was. Er hing een ruzie-achtige sfeer in de lucht, terwijl het leek alsof papa en mama geen ruzie wouden maken. Het leek zelfs alsof ze iets voor mekaar voelden tegelijkertijd. Voor Jasmientje was het zelfs een fijn moment, verwarrend, maar toch fijn tezamen. Waarom moest mama nu die vragen stellen die papa geïrriteerd maakten? Ze genoot van zijn aandacht en toch stoot ze hem af. Wat was dat allemaal?

Maar als mama wegstapt, gaat Jasmientje natuurlijk met haar mee, zij horen bij elkaar. En op die manier probeert Jasmientje mama wat te troosten. Ze weet niet echt wat zeggen tegen haar mama, maar ze voelt wel dat die wat verdrietig is. "Waarom heb je aan Sikje niet geantwoord mama?", vraagt Jasmientje dan maar. Want als ze niets zegt, dan lijkt het alsof ze niet meeleeft met haar mama. Nu kan mama zelf kiezen of ze erover wilt praten of niet. "Ach Jasmientje," zegt mama, "ik denk altijd: als je niets leuks te zeggen hebt, zeg je beter niets. Alles wat ik wou zeggen, zou de situatie erger gemaakt hebben en daar help ik mezelf ook niet mee vooruit. Ik ga eerst een beetje afkoelen, nu voel ik me boos en dan kan je niet goed nadenken." Heidi is wel blij dat Jasmientje bij haar is, het doet deugd iemand bij je te hebben die jou graag ziet als je je ellendig voelt.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_7nd6f4td1fhtm17dju6db2qth6, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0