A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_4st9eu99o0rqvpfdqm0hief6t0, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Jasmientje kan het hondje niet helpen.

"Peter, kom snel hier, ik heb slecht nieuws!", roept eekhoorn Jan. "Ik kom, ik kom eraan." En Peter snelt naar Jan toe. "Wat scheelt er mama?", vraagt Jasmientje. "Ik denk dat het over het zwarte Schotse hondje gaat," zegt Heidi. "Dat hondje dat we gisterenavond hoorden huilen mama?" Heidi knikt.

"Mama, waarom had dat hondje pijn?", vraagt het kleine geitje. "Dat heb je me gisteren ook al gevraagd Jasmientje, maar ik weet het echt niet.", antwoordt Heidi. "Ik weet ook niet alles, meid. Er is zoveel dat ik niet weet en zoveel dat ik nooit zal weten." Ik ga ondertussen wat eten, daar word ik rustig van. Papa zal ons straks meer kunnen vertellen."

Jasmientje schuifelt wat op haar boomstam en kijkt naar haar papa die verderop met de eekhoorn staat te praten. Ze kan niet horen wat ze zeggen, maar ze kijken allebei heel serieus. "Mama, ik vond het zo erg dat ik het hondje niet kon helpen. Ik voel me zo schuldig. Maar ik weet ook niet wat ik had kunnen doen." Heidi kijkt op: " Je had ook niets kunnen doen meisje. Enkel Nans en Dirk konden haar laten verzorgen door de dierenarts."

Jasmientje blijft wat ongemakkelijk op haar boomstam staan. "Het was zo vreemd om te gaan slapen mama, want ik wist niet hoe het nu met het hondje was. En vandaag ook, ik heb gewoon zoals anders gedaan. Maar ik voelde me de hele dag schuldig, omdat dat hondje ondertussen... alsof we ons er niets van aantrokken." Heidi begrijpt maar al te goed wat haar dochtertje bedoelt. Het leven dat verdergaat terwijl er ondertussen anderen pijn lijden, dat is misschien wel normaal, maar toch heel anders als het om iemand gaat die je beter kent.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_4st9eu99o0rqvpfdqm0hief6t0, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0