A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_u3eg4iqth5lgmkfh52gmvus986, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Verliefdheid en liefdesverdriet praat je niet makkelijk over.

"Jasmientje," roept Peter, "kom eens even hier. We moeten praten." Lusteloos komt het kleine geitje aangeslenterd. "Wat is er?" En mama begint: "We maken ons zorgen over jou." Maar zo gauw Jasmientje die woorden hoort draait ze zich om en zegt: "Nee, ik wil er niet over praten." Heidi voelt een steek door haar hart gaan. Waarom vertrouwt ze me niet, denkt Heidi. Ik ben toch haar mama. "Waarom vind je het zo erg om er met mij over te praten? Dat zou juist deugd moeten doen."

Jasmientje heeft iets beleefd dat ze te moeilijk vind om te delen met haar mama. Het ligt veel gevoeliger dan alles waar ze tot noch toe over gepraat hebben. Over verliefdheid, liefdesverdriet en opwindende gedachten praat je niet met iedereen. Vaak alleen met de personen met wie je het beleeft. Jasmientje durft het niet om die diepste gedachten te delen met haar mama. Nochtans, ze houdt heel veel van haar mama en ze vertrouwt haar ook. Het ligt helemaal aan haarzelf, ze durft het niet te zeggen wat ze gedacht heeft en wat ze gevoeld heeft. Ze is een ook een beetje beschaamd voor haar gevoelens, misschien dat een geitje van haar eigen leeftijd makkelijker zou zijn om mee te praten... Maar die is er nu niet.

Jasmientje vindt het zelf ook wel gek. Alles heeft ze tot noch toe met mama gedeeld. En nu plots als ze die vlinders in haar buik voelde, daar kon ze niet over praten met mama. Mama mocht het wel weten en horen. Maar liefdesverdriet, dat is nog erger, daar kan ze helemaal niet over praten. En dat wil ze liefst in een doosje zo diep mogelijk onder de grond begraven. Dat ligt veel te gevoelig. Misschien binnen een paar weken wel?

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_u3eg4iqth5lgmkfh52gmvus986, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0