A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_l0jvpp3tt7n869odalfg0r74r7, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Hooi eten worden we rustig van.

Alle paarden en de ezel zijn hooi aan het eten. Wat is iedereen rustig...hooi eten kalmeert blijkbaar de zenuwen. Want als ze groenten, fruit of muesli krijgen, dan worden ze altijd zenuwachtig of heviger. En bij de geitjes is het al net zo. Als ze hooi aan het eten zijn, dan lijken ze haast in slaap te vallen. En als ze uit hun bak geitenkorrels aan het eten zijn, dan worden ze helemaal hyper en alert.

Maar op dit moment is er een 'hooi-moment', een rustig en relax momentje. De paarden hun staarten kwispelen reggea-ritmisch heen en weer. De geitjes staan van groot naar klein op een rijtje achter mekaar, in volgorde van belangrijkheid. Binnen staat de belangrijkste persoon en buiten de minst belangrijke. En op dit moment staat Peter binnen, dan mama Heidi en dan het kleinste geitje Jasmientje.

Ook al ziet het er allemaal vredevol uit, ze staan niet lukraak opgesteld rondom het hooi. Iedereen staat op de plaats die hij verdiend of toegewezen heeft gekregen. Een plaats die spontaan werd ingenomen of opgelegd. Maar zolang iedereen zich aan de verwachtingen houdt, heerst er rust rondom het hooi en eet iedereen tam verder.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_l0jvpp3tt7n869odalfg0r74r7, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0