A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_kupfftmo5a3d6t0or7pgql95t6, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Alle eendjes zwemmen in het water...

Het is weer eens zo'n regendagje en Jasmientje haat regen. Haar papa en mama haten ook de regen en zelfs Sikje verstopt zich voor iedere regendruppel. Het doet niet anders dan regenen de laatste tijd en enkele dagen geleden, toen wou Sikje zelfs geen geitenkorrels komen eten. Dan moet het al erg zijn hoor! Nans is haar moeten gaan halen, uit haar stalletje, om te komen eten en gemolken te worden. Het ergst is dat kleine stukje door de modder, van het stalletje met hooi tot in het melkhuisje. Eens in het melkhuisje is het lekker warm en droog binnen.

Heidi staat nog de laatste korrels te eten op de melktafel en Nans kijkt ondertussen door het raampje naar buiten. Ze zingt: "Alle eendjes zwemmen in het water, falderalderiere falderalderare... alle eendjes zwemmen in het water, pief poef paf!" Die eenden vinden het geweldig dat het al weken aan één stuk zoveel regent. De grond rondom de hoeve heeft ondertussen verschillende vijvertjes gekregen. En daar gaat het koppeltje eenden lekker in badderen. Snaveltjes onder water steken, vleugels goed uitstrekken, veertjes uitschudden, kontje waggelen,... typische eenden wellness.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_kupfftmo5a3d6t0or7pgql95t6, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0