A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_42baj5hlf8oa4bucep5iibch65, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

De opengebroken kast.

"Hey, waarom sta je daar op wacht voor de kast, meneer de haan?" vraagt Jasmientje achterdochtig. "Omdat jij er nu niet in mag wijsneusje!", antwoordt meneer de haan. "O nee, dat zullen we nog wel eens zien. Ik heb die kast wel opengebroken om in te spelen hè.", argumenteert het kleine geitjes dapper. "Ik heb al die moeite gedaan om erin te kunnen, nu ga jij mij niet verbieden om binnen te gaan. Dit is mijn speelkast."

Maar de haan verzet geen poot. "Jij komt er niet in, want één van mijn vrouwen is net een ei aan het leggen." Jasmientje trekt verbaasde ogen en zegt: "Ik zie helemaal geen hen, waar is die dan?" Meneer de haan wijst met zijn puntige bek naar rechts en zegt: "Kippie Kakel zit hier achterin die donkere hoek verstopt. En ik ga ervoor zorgen dat zij ongestoord haar werk kan doen. Nans verwacht wel iedere dag eieren van ons hè, waarom heeft ze anders kippen gekocht?" Jasmientje kijkt beteuterd. Wat kan ze hierop nog zeggen?

Maar dan denkt Jasmientje plots aan het ei dat Nans in de kast gaat vinden en zegt: "Oh nee, maar dan gaan jullie mij verraden! Want als Nans het ei van Kippie Kakel in de kast ontdekt, dan weet ze wel dat er een kip in de kast heeft gezeten. En het is onmogelijk dat een kip de kast opendoet. Dan gaat ze weten dat ik dat gedaan heb, want ze vindt mij nu al een deugniet." De haan zucht: "Denk je nu echt dat ze het nu niet gaat te weten misschien? Hoe denk jij die kast namelijk weer dicht te krijgen slimmerik?" Daar had Jasmientje nog niet aan gedacht. "Jullie domme geiten zouden beter twee keer nadenken vooraleer deugnieterij uit te halen. Want afbreken en open prutsen is altijd gemakkelijk hè, maar terug in orde brengen, ho maar."

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_42baj5hlf8oa4bucep5iibch65, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0