A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_3a1tl849gvn5cconuf82g9mkj7, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Waar gaan we de hoefjes knippen?

Nans en Goudlokje gaan vol goede moed naar de geitenren toe. Ze zijn best wel zenuwachtig, ook al doen ze hard hun best om ontspannen te blijven. Deze voormiddag hebben ze op internet opgezocht hoe ze hoefjes moeten knippen van geiten. Maar dat viel niet mee omdat die grote bedrijven gespecialiseerde machines hebben, waarin die geitjes vastgezet worden en niet meer kunnen bewegen. Dat gaat zo makkelijk. Aan die info hebben ze niet veel hulp aan gehad. Er was ook nog iemand met een heel klein geitje dat uit zichzelf super braaf bleef staan. Hoe gaan zij erin slagen om de geitjes rustig te laten staan, zodat ze ieder hoefje correct en zonder risico kunnen knippen?

Door te blijven piekeren geraken ze zeker niet vooruit, dus gaan ze ter plaatse kijken wat de mogelijkheden zijn. Ze hebben de melktafel die in het melkhuisje staat. Maar dan kan je maar langs één zijde van de geit aan. Dirk is ook meegekomen, met z'n drieën halen ze de tafel uit het huisje. Zo kunnen ze tenminste aan beide kanten werken. Maar dan zal er wel iemand moeten opletten dat de geit er niet langs de andere kant wilt afspringen. Jasmientje en de andere geiten merken niets van de zenuwen, die beleven lol aan de tafel die buiten staat. "Super," denkt Jasmientje "weer iets nieuws om op te springen." Haar mama Heidi doet het eerst een keertje voor. En papa Peter strekt ook zijn voorpoten op de tafel uit. Nans, Dirk en Goudlokje laten de geitjes eerst wat spelen en wennen aan de nieuwe situatie. Zo worden ze zelf ook rustig en zien ze algauw een nieuw probleem. Peter lijkt veel groter dan de dames en misschien wel te groot om op de tafel te kunnen staan. Hij is ook best wel zenuwachtig op die tafel en ziet er veel stoerder uit dan wanneer hij op de grond staat.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_3a1tl849gvn5cconuf82g9mkj7, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0