A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_muclf0q0u9oedi44a16k074j07, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Jasmientje heeft een halster nodig.

Omdat Jasmientje zo lief luistert en zachtaardig is, vindt Nans het heel leuk om haar nieuwe dingen te leren. Als je leerling altijd rustig is en een aangenaam karakter heeft, dan voel je jezelf ook comfortabel en heb je zin om nieuwe dingen te proberen. Nans hoeft niet bang te zijn dat Jasmientje agressief of zo zou worden, terwijl ze haar aanraakt, optilt of meeneemt.

Nans zou zo graag Jasmientje gelukkig maken met het verse gras, kruiden, plantjes en bloemen dat buiten de geitenren groeit. Maar Jasmientje kan niet zomaar losgelaten worden buiten de ren, dat is te gevaarlijk. Eerst moeten ze nog langsheen de paarden zonder ongelukken te veroorzaken. Daar kan Nans Jasmientje wel even optillen. Maar eens ze de paardenweide door zijn, zou Jasmientje best een halster aanhebben zodat ze niet kan weglopen. Nans heeft een heleboel halsbanden, leibanden, halsters en dergelijke omdat er zoveel dieren leven bij hen thuis. En eentje zou wel eens de juiste maat kunnen zijn voor Jasmientje.

Wat is Jasmientje toch een braaf geitje, ze laat pootje voor pootje braaf het halstertje aandoen. Goudlokje helpt haar mama om het voor Jasmientje zo zacht mogelijk de eerste keer aan te doen. Iedereen kijkt ernaar uit Jasmientje in het frisse groen te laten spelen. Dat heeft ze wel verdiend met haar aardig karaktertje! Het halstertje heeft een zacht stofje langs de binnenkant en staat haar beeldig...

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_muclf0q0u9oedi44a16k074j07, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0