A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_mkr7o20b6jc645rtsp271268f6, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Jasmientje's eerste wandeling.

Het is zover, vandaag gaat Jasmien voor het eerst rondwandelen in een paradijs aan groen, gras, kruiden, planten, bloemen, bomen, .... dat wordt een mooi moment. Ze vindt het wel eng als Nans haar wegdraagt uit de ren, weg van bij haar mama. Heidi mekkert en vindt het niet oké dat Jasmientje weggenomen wordt. Jasmientje heeft nog steeds een typisch babygeluidje als ze mekkert. Mama en dochter blijven steeds naar mekaar roepen. Jasmientje is helemaal niet gehaast om weg te lopen, ze blijft liever in de buurt van de mama. Maar nu ze toch middenin het groen gezet is, is ze wel nieuwsgierig om deze nieuwe groene wereld te verkennen... op de plek waar ze staat en een klein beetje verder. Gelukkig is Nans erbij, zodat ze zich veilig voelt. Maar het plekje waar ze het liefst is, is op dit moment toch ... bij de mama. Daar kan het groenste paradijs niet tegenop.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_mkr7o20b6jc645rtsp271268f6, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0