A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_ds48vepoot6ldrsmbs9j9mp060, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Jasmientje en Nans in het gras.

Heerlijk in het zonnetje, Nans is blij dat ze Jasmientje kan laten genieten van alle groene dingen. Dat voelt zo goed aan dit voor het kleine geitje die moeite te doen. Nu gaat ze allemaal verse plantjes en gras kunnen eten, die in de geitenren niet groeien. Daar groeit wel wat, maar niet veel meer. En dan kan ze samen met Nans een keertje ergens anders naartoe stappen dan altijd maar op diezelfde plek rond te wandelen.

Maar... Jasmientje kijkt eigenlijk meer naar Nans en de andere dingen, dan naar het gras of ander groen dat ze mag opeten. Dat vindt Nans heel vreemd. Blijkbaar zijn er voor het geitje belangrijkere dingen dan vers groen te kunnen opeten: spelen bijvoorbeeld en leuk gezelschap. Ze heeft helemaal geen zin om veel rond te rennen of te eten. Dan moet Nans zich eigenlijk niet ook niet meer schuldig voelen, Jasmientje is tevreden met het afgebakende stukje grond waarop ze woont. Zolang er maar gespeeld kan worden, alles er is wat ze nodig heeft en "vrienden en familie" om haar heen.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_ds48vepoot6ldrsmbs9j9mp060, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0