A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_prrupgj82sgklaj1uqrm9sghc4, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Blaadjes of gras?

Jasmientje loopt rond in het allereerste gras van de lente, fris en jong. Ze snuffelt en ze snuffelt als een jachthondje door het gras. Maar ze eet er haast niet van, af en toe draait ze een grasspriet naar binnen. De bloemetjes die ze ruikt interesseren haar wel, maar eet ze niet op. Ze tikt er zachtjes met haar neusje tegen en laat benieuwd de veerkrachtige stengels terugkaatsen. Bewonderend kijkt ze naar de stengel van boven tot onderen, ze voelt eraan met haar neusje.

De blaadjes van de struiken... die vindt ze wel lekker. Zo'n mals groen blaadje smaakt Jasmientje duidelijk wel. Ook die worden draaiend met haar lippen en één rij mini-tanden naar binnen gewerkt. Niet bruut, maar vlotjes en in een zachte beweging. Jasmientje leert beetje per beetje nieuwe dingen leren zoals baby's dat doen. Eerst dronk ze enkel melk, daarna knabbelde ze al een keertje aan wat mos dat op de bomen groeit, toen het hooi, nu de blaadjes en af en toe een mini grassprietje.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_prrupgj82sgklaj1uqrm9sghc4, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0