A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): open(/var/lib/php5/sess_dkadcedpgr9m5dfj601dp9k8b1, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: controllers/nav.php

Line Number: 5

Jasmientje - Volg hier haar spannende avonturen
About Gallery Services Contact
Inloggen

Actieve bifidus.

Nans gaat terug actief aan de slag met de melk, in de zomer waren het vooral pannenkoeken en rijstpap af en toe. Maar nu wordt dit afgewisseld met actieve bifidus, yoghurt, plattekaas, kruidenkaas voor op de boterham en binnenkort weer Franse geitenkaasjes maken. Alleen... wat is er aan de hand met Britney? De grootste melkgeit die ze hebben met het meeste melk, die geeft haast geen melk meer.

Het was niet meteen opgevallen in alle paniek met de lammetjes Tommeke en Juliette die opeens doodgingen en Jasmientje die ziek werd. Meteen werden alle geiten opgesloten en kregen geen vrije toegang meer tot de vrije natuur, zodat er niet nog meer slachtoffers konden vallen. Meteen werden de korrels geitenvoer geminderd, want misschien was daar iets mis mee. Tot na een tijdje geopperd werd door de dierenarts dat het waarschijnlijk de groene eikels zullen geweest zijn. Maar wat Nans niet wist was ... geiten die geen lammetjes meer hebben ... die hebben net extra voer nodig en niet enkel droog hooi om melk te kunnen produceren. En die grote Britney kreeg haast enkel nog hooi te eten uit veiligheid. Dat was misschien wel oké voor de gezondheid maar dodelijk voor de melkproductie, dus viel alles stil. Dat wist de ervaren geitenboer waar Britney gekocht werd te vertellen.

Nans heeft weer iets bijgeleerd. Maar iets bijleren terwijl er slachtoffers vallen, dat ligt toch dubbel. Het is niet makkelijk om elke dag weer positief verder te gaan, leren uit fouten maken is efficiënt maar intens en emotioneel. Het geeft veel makkelijker positieve energie als je leert uit educatieve scholing, dan te leren uit de harde leerschool van de ervaring. Dat werkt heel anders.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_dkadcedpgr9m5dfj601dp9k8b1, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5)

Filename: Unknown

Line Number: 0